Standedge Visitor Centre, Huddersfield

Architects, A&DP needed to introduce maximum light and ventilation for the conversion of this Victorian warehouse into a visitor centre for the canal tunnel at Marsden.

They decided this was best achieved by inserting large skylights, in alternate structural bays, on both roof slopes.

Nine CR-15 size Conservation Rooflights® – the largest standard size in the range- were installed.

Coronavirus – Covid 19 - a message for our customers.

We’re here if you need us.

Like you we have had to make adjustments and changes to the way we are working.

However, we have been able to ensure that our technical and project teams are available to take your calls, enquiries and orders and we are able to dispatch any of our standard products - within 2 days if required.

We are also available for any advice you may need when selecting your rooflight option.

LATEST FROM OUR BLOG

04May

Employee Ownership – The legacy option for selling a business

It was 1989 Peter King – an architect – couldn’t find the product he needed for his clients in Hampstead Garden Suburb, London.

View More
Request a BrochureFAQs