Pendennis Castle

It was essential that the new roof windows on this out-building at Pendennis Castle fitted within the existing structure of rafters and purlins since none could be replaced or cut. 

Specially-sized ‘linked’ Conservation Rooflights® were located over existing rafters and trusses and were fully compatible with the existing dimensions of the building structure. The Conservation Rooflights’ protective coating was a further reason for their specification on this sea-front location. In addition to this, the paint colour was carefully selected to match the original slates.

LATEST FROM OUR BLOG

12Nov

The Rooflight Company is West Oxfordshire’s Employer of the Year

The Rooflight Company is again crowned Employer of the Year at the West Oxfordshire Business Awards (WOBAs).

View More
Request a BrochureFAQs