Hoffman Building

A major consideration in the refurbishment of the 17th century Hoffman Building was ensuring that the roof windows had an extremely low profile and slim sections, since any changes to the building had to comply with strict planning regulations.

In addition, there were many restrictions from existing rafters, ridges, trusses and valley gutters. However, with the wide variety of sizes of the Conservation Rooflight® range, the architects were able to specify a product which met all those constraints.

LATEST FROM OUR BLOG

21Jul

How To Install A Walk On Rooflight

If you’re looking to brighten up a basement or a room directly below a roof terrace, a walk on rooflight will allow you to let the sunshine in without sacrificing any square footage from the space above.  On top of that, a quality walk on rooflight is…

View More
Request a BrochureFAQs