Beccles Health Centre

Beccles Health Centre in Suffolk has recently been refurbished in order to maximise ‘consulting’ space within the building. Providing natural light and ventilation was key to the success of the scheme and architect Richard Bassett of LSI Architects approached the Rooflight Company to partner with them on the design for a set of Bespoke Rooflights to complement the overall building geometry. 

A Planning Officer fully supported the use of bespoke rooflights as part of a wider plan to unify disparate elements on the existing site. 

A total of five Bespoke Triangular Rooflights were specified and linked to rain sensors and room temperature controls in order to be automatically operational. 

LATEST FROM OUR BLOG

17May

How to maximise light in your extension with a rooflight

How can you maximise the amount of natural light in your extension? Discover how to bring more light into your extension and brighten up your home.

View More
Request a Brochure FAQs